Ruta de Sant Josep Oriol per la Barcelona del segle XVII/ Ruta de San José Oriol por la Barcelona del siglo XVII

Hi visitarem la seva casa natal/Visitaremos su casa natal

(en español más abajo)

Amb motiu de la festivitat de Sant Josep Oriol, conegut com el Taumaturg de Barcelona, el Círcol Tradicionalista Ramon Parés organitza una ruta pel Casc Antic de Barcelona, seguint les passes del Sant. 

Hi visitarem la seva casa natal, l’Església on fou batejat, el barri a on es mudà quan la seva mare enviudà i a on ell va aprendre a acolitar Missa de petit, els racons barcelonins de la seva vida d’adult, i finalment pregarem a la seva sepultura a la Basílica de Santa Maria del Pi.

El passeig servirà també per a recrear la Barcelona de temps de Sant Josep Oriol, la segona meitat del segle XVII, anys 1650-1702, temps del regnat de Carles II d’Habsburg, en plena Cristiandat de les Espanyes.

Serà el dissabte 23 de març, festivitat de Sant Josep Oriol, a les dotze del migdia (12:00), a la porta del Mercat de Santa Caterina (Avda. Francesc Cambó).

Círcol Tradicionalista Ramon Parés y Vilasau (Barcelona)

***

Con motivo de la festividad de San José Oriol, conocido com el Taumaturgo de Barcelona, el Círcol Tradicionalista Ramon Parés organitza una ruta por el Casco Antiguo de Barcelona, siguiendo los pasos del Santo. 

Visitaremos su casa natal, la Iglesia donde fue bautizado, el barrio donde se mudó cuando su madre enviudó y donde él aprendió a acolitar en Misa de pequeño, los rincones barceloneses de su vida de adulto, y finalmente rezaremos ante su sepultura en la Basílica de Santa Maria del Pi.

El paseo servirá para recrear la Barcelona que conoció San José Oriol, durante la segunda mitad del siglo XVII, años 1650-1702, época del reinado de Carlos II de Habsburgo, en plena Cristiandad de las Españas.

Tendrá lugar el sábado 23 de marzo, festividad de San José Oriol, a les doce del mediodía (12:00), en la puerta del Mercado de Santa Catalin (Avda. Francesc Cambó).

Círcol Tradicionalista Ramon Parés y Vilasau (Barcelona) 

Deje el primer comentario

Dejar una respuesta